Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Kjøpsbetingelser

KJØPSBETINGELSER
 
Betaling
Alle priser er i oppgitt i NOK inkl.mva. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden.
 
Ta kontakt med oss på telefon eller mail hvis du har spørsmål.
 
Vi hos Blomz Accessories samarbeider med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Vi har et bredt utvalg av muligheter for at du skal kunne finne den betalingsløsningen som passer deg best til enhver tid.
 
Betaling med Visa/Mastercard
Vi aksepterer alle de vanligste Visa og Mastercard, og alle kort tilknyttet disse leverandørene, for deg som ønsker å betale direkte når du handler. Når du gjennomfører betaling med kort så blir du videresendt til Nets sin betalingsløsning. All kortinfo blir håndtert av Nets og videresendt til din kortutsteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3D Secure så må du i tillegg gjennom bankid verifisering. Bankid applet er avhengig av java så kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankid på mobil så trenger du ikke java. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysinnger når den sendes fra nettbutikken til betalingsleverandøren. Hos oss gjør du en 100% sikker handel.
 
Leveringstid
Leveringstiden er normalt 2-5 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. Vi tar forbehold om forsinkelser i perioder med stor pågang hos Postnord.
 
Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Etter en måned anses varen som levert.
 
Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, dermed kan det være lurt å sjekke søppelposten.

Fornøydhetsgaranti
Vi håper og ønsker at alle blir fornøyd med kjøpet hos oss. Dette må gjøres innen en uke etter du mottok produktene. Ordren må være ubrukt og i originalemballasje. Så snart vi har fått returen, betaler vi tilbake kjøpet og returkostnad.
 
Reklamasjon
Hvis det er en feil med varen, har du reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at du gir oss beskjed innen rimelig tid og at du fremlegger kvittering og/ eller ordrenummer på at varen er kjøpt hos oss. Reklamasjonsretten bortfaller dersom produktet
er unormalt mye brukt eller vasket feil.
 
Ved reklamasjon sender du e-post til oss slik at vi kan sende deg reklamasjonsskjema.
 
Angrerett, bytte og retur
Du har etter forbrukerkjøpsloven full angrerett i 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din. Angrerettloven gjelder selv om varene er på salg eller tilbud.
 
Ved retur må varen være ubrukt, merkelappene må være på og varen sendes i retur i sin originale emballasje, vedlagt retur-/angrerettskjema, som beskriver hvilke varer du ønsker å returnere.
 
Du får en bekreftelse på mail så fort vi har mottatt og behandlet din retur. Vi gjør oppmerksom på at behandling av retur kan ta opptil 14 dager.
 
Tilbakebetaling
Når vi har mottatt og behandlet din retur, får du en bekreftelse per mail. Hvis du hever hele kjøpet, vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 dager fra vi mottok din retur.
 
Ved kortbetaling vil pengene overføres til det betalingskortet du benyttet når du la inn bestillingen. Transaksjonen skjer gjennom Nets, og du vil se pengene tilbake på ditt betalingskort
 
Vi tar følgende forbehold:
 
Varen kan være utsolgt
 
Farger kan avvike fra virkeligheten
 
Skrivefeil
 
Foretaksinformasjon
Blomz Accessories, Mika Design AS
Seljesvingen 22,
5145 Fyllingsdalen
Bergen
Norge
Org. nr. 918 768 696
Tlf: 0047 93807813

Personvern
Mika Design AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Handlekurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Handlevognen din er tom.