Denne siden har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Om oss

Hei og velkommen til vår nettbutikk!
Blomz Accessories er et drømmeunivers av moderne smykker og tilbehør. Vårt ønske er å kunne glede kunden gjennom å tilby vakre design til en lav pris, hvor alle kan ha råd til å handle hos oss.
Mange av våre smykkedesign har et nordisk preg med røff tekstur som er hentet fram fra forhistoriske tider da alle smykker var håndlaget. Nøye utvalgte detaljer fremhever skjønnheten i det enkelte smykke.
Til tross for vår lave pris har vi muligheten til å tilby smykker med krystaller av svært høy kvalitet og smykker laget av ekte ferskvannsperler og natursteiner. Alle våre produkter er også nikkelfrie.

Vi er en familiebedrift hvor vi jobber tett sammen for å oppnå de beste resultater. Eier, Merethe Mikkelsen står for mange av designene. Hun har vært kreativ siden hun var en liten jente. Som åtteåring satt hun bak symaskinen og sydde klær, og har alltid elsket å tegne og skape ting. Hun ser ikke på jobben sin som en jobb, men en livsstil. En livsstil hun elsker og bruker masse tid på. Dette kan vi også se igjen i hennes mange fantastiske design.

Våre produkter er produsert i Østen hos små lokale bedrifter. Vi besøker våre samarbeidspartnere jevnlig for å følge produksjonen og for å skape nye produkter. Vår tette oppfølging av produksjonen gjør også at vi kan levere den gode kvaliteten som vi har på produktene våre. Vi er veldig takknemlig for hver kunde vi har, og vi hjelper deg mer enn gjerne.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss her dersom du har noen spørsmål. Håper vi kan glede deg med våre lekre produkter til drømmepriser.

Foretaksinformasjon
Blomz Accessories, Mika Design AS
Seljesvingen 22, 5145 Fyllingsdalen
Org. nr. 918 768 696
 

Handlekurv

Ingen flere produkter tilgjengelig for kjøp

Handlevognen din er tom.